10/04/2014

Ne on niin neon.

Häikäistykää, hän on palannut. Hulinaa on riittänyt ja jaksaminen ei ole aina riittänyt tänne koneelle asti. Kiitos kun olette kyselleet perään. Meillä on kahden kuukauden aikana aloitettu eskaria, yritetty ja löydetty uusia harrastuksia, kipsattu raaja, kerätty kotityöpisteitä, suunniteltu joululahjoja..eniten ehkä koitettu pysyä arjen vauhdissa mukana.

Syyskuussa suunniteltujen projektien jono piteni valtaviin ulottuvuuksiin kun Veera Välimäki julkaisi uuden Huivileikki -kirjansa. Pelkkiä torsotuotteita yksien kansien väliin, ei yhtään mun juttu. Yhtään ei innosta. Mun piti viikolla jo laittaa sieltä joku puikoille, mutta vanttuutus ja hanskatus iski takavasemmalta edelle. Nyt on kolme paria valmiina joten ensiapu siihen oireeseen annettu. Seuraavaksi saa huivittaa.


Seon valtava neon.

Seurasin (stalkkasin?) kesällä Instagramissa kun Veera neuloi jotain kirkasta ja keltaista. Malli ei selvinnyt ollenkaan, mutta silloin päähäni jäi, että jos joskus käsiini tuota madelinetoshin Edison Bulbia (neonkeltainen) saan, niin voijee. Esitin toiveeni ääneen kun Titityyhyn tilattiin uutta satsia ja samoihin aikoihin kun sain lankani, Veera julkaisi tämän Neon Beast -mallin, joka siis oli se huivi, jota hän oli kesällä neulonut. Se oli menoa se. 


Neon muuten uudet silmälasit.

Neuloin huivia lähes maanisesti. Onneksi näin, koska valmiina tää on niin ihana. Väri ei sovi minkään kanssa yhteen eikä se häikäsevän keltainen sävy edes pue mua. Haluaisin pukeutua päästä varpaisiin mustaan, niin sitten tää vois jotenkin olla ok. Asia on kuitenkin jäänyt sikseen ja olen käyttänyt tätä kyllä ihan minkä kanssa vaan! Neonlovea. 


Pinkkikin on aika neon. 

Kaveriksi neonkeltaiselle tuli mustanharmaata Dirty Pantheria sekä merinosilkkiä, Plucky Singleä, neonpinkissä sävyssä Miss Manners. Jätin reunuksen ohjetta kapeammaksi, koska halusin vähäsen mustaa jämää, että saan tästä vaik pipon vielä kaveriksi. Olisko se vähän enemmän sopivannäköistä..?

Neonhirviö
Neon Beast - Veera Välimäki
madelinetosh tml Dirty Panther
madelinetosh tml Edison Bulb
the Plucky Knitter Plucky Single Miss Manners
4 mm
206g
muuta: SUPERJEE

Näin me maalla neonia blokataan.

Taivaskin yritti olla vähän neon. Ja onneks mulla on lisää esiteltävää teille; jos vaikka heti huomenna?

Loppuun vielä surulliset kulutuslukemat elo-syyskuulta:
Häipyneet grammat: neulottu 626, lahjoitettu/myyty 300
Lisääntyneet grammat: 1025

3 kommenttia:

 1. Kivat lasit ! :)
  Aika neoni tuo kylla on, mutta sulle sopii kaikki.

  VastaaPoista
 2. Mielettömät värit! Kiva kun olet palannut:)

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta sanoa kuin WOW!

  Eikä noissa kulutuslukemissa ole mitään surullista, päinvastoin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)