3/07/2013

Aamun avaus

Olen aamuihminen. Laitan mielelläni kellon vähän aiemmin soimaan, että ehdin aamullakin tehdä jotain kivaa. Edes yhden kerroksen mittainen tuokio ennen töihiinlähtöä on rauhoittava. Ajatustennollausta. Tää bloggaus aamuisin ei kyllä tule tavaksi, mutta kun muu perhe talvilomailee, niin mulla on tänään aikaa näköjään tähänkin. 

Ihan oikeasti mulla oli tänä aamulla ajatus käydä aamulenkillä, mutta keksin ihan loistavan monta syytä siihen, miksen sinne lähdekään! Ehdin neuloa vaikka kuinka monta kerrosta ja ei tarvii käydä suihkussa aamulla. :D


Veljekset kuin ilvekset

Ei ole keväisiä värejä eikä mitään kruusattua nyt työn alla vaan simppeli, harmaa, ainaoikeinneuletakki - ja vielä itselle. Tästä puuttuu hiukan vielä helmaa ja hihat. Helma tulee valmiiksi pikapuoliin, mutta saatte nähdä, että hihoissa kestää. Se on vähän sama kuin sukissa. Eka on kiva neuloa, mutta se toinen ei valmistu ikinä. Hihoja on vaan hirvittävän tylsä tehdä ja erityisesti sitä toista hihaa. :) Lankana on tässä työssä Wollmeisen 100% merinoa. En ole ikinä tehnyt vaatetta kappaleina vaan tämäkin takki tulee ilman saumoja, ylhäältä alaspäin neulottuna. Tätä kai pitäisi pystyä kokeilemaankin välillä, mutta koska periaatteeni on, että mahtuu se sitten jollekin jos ei itselle, niin mitäs sitä välillä kokeilemaan. Eisenniivväliä. Edelleenkään.

(Mummulle tiedoksi, että Saksasta tuli eilen paketti! Tulossa siihen suuntaan! Kivoja värejä!)


Torstai on toivoa täynnä.

3 kommenttia:

 1. Täällä olisi monta työtä suunnitteilla, mutta olen auttamattoman surkea arvioimaan millaisia lankoja ja mistä uskallan tilata. Paikallisissa putiikeissa on ihan kivat valikoimat, mutta netistä tuntuu vain löytyvän I-H-A-N K-A-I-K-K-E-A ihanaa! Jos sinulla on jotain suosikki nettilankapuoteja, niin joku postaus tai linkkivinkki olisi täällä ihan aarteen veroinen :) terv. vasta-alkaja idästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kivoista kaupoista voisin kirjoittaa vaikka kuinka! Sun luovuudella oot kaukana vasta-alkajasta..ja hei pienet työt on helppo tapa testata kaikkea uutta. :)

   Poista
  2. Pienet työt on kyllä mukavan nopeita purkaa ja aloittaa alusta! ;)

   Poista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)