3/15/2013

Simpele as that

Eilen mulla kyllä puuro ehti kylmetä aamulla, mutta kahvi pysyi lämpöisenä. Koska viime viikonloppuna tuli näpyteltyä yhtä sun toista, niin eilen postissa saapuivat lähetykset 2/4 ja 3/4. Blogikierroksellani olen viime päivinä huomannut ihania värejä, kevään pastelleja ja räikeää, aurinkoista tunnelmaa. Muutamassakin paikassa on esitelty mun mielestä aivan hurmaava kaulakoru. Lähempi tarkastelu osoitti sen, että ittekkin tämmösen olisi aika helposti koonnut kasaan, mutta koska kotimaisen käsityön hankkiminen on aina yhtä iloinen asia, niin jätin omat massani vielä kokeilematta tähän tarkoitukseen. 
Kyseessä on tamperelaisen Sinin tekemä kaulakoru, jossa helmet on valmistettu polymeerimassasta ja ne roikkuvat yksinkertaisessa poronnahkanauhassa. Niin ei-mitään ja kuitenkin vaikka-mitä. :) Värejä on tarjolla hempeästä rohkeaan ja korviksiakin näytti valikoimassa olevan. Mää niin oon heikkona tämmöseen väreillä leikkimiseen ja sen yhdistämiseen yksinkertaisiin juttuihin. Tää jäi heti kaulaan.


Washiteippi pelastaa ihan kaiken.Ja en voi liikaa olla huokailematta sitä, että pakkaus on puolet asiaa. Niin kiva! Toinen kirje eilen sisälsi vain kaikkea tarpeellista; puikkolähetys Villavyyhdistä. Sain sen viime viikolla vilautetun neuletakin vartalo-osan valmiiksi ja sukkapuikkovalikoimasta puuttuu oikea koko hihojen tekemiseen, niin pitihän sellaiset sitten hankkia. Aiemmin jo tuskailin sitä asiaa, että hihojen tekeminen on yhtä tylsä asia kuin toisen sukan neulominen niin eilen työhön tartuttuani muistin taas, että mikä siinä niin ottaa aivoon. Se alku. Hampaita kiristää kun sukkapuikot jäävät toisesta päästä kiinni työhön (myös ne lyhyemmät 15senttiset) ja työ ei luista, ei sitten mitenkään jouheasti. Gnaaaah. Eilen tein kolme kerrosta hihaa ja vaihdoin sukkapuikot pois ja jatkoin magic loopilla. En periaatteessa nauti siitäkään tekniikasta, mutta siinä se kaapelin kiskominen olkoon pienempi paha kuin puikkojen takertuminen työhön. Kyl se siitä. Ja mulla on 3,75mm sukkapuikot, jos vaikka joskus tarvii. o_O 

Nyt mä lakkaan vielä kynnet. Perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)