1/31/2014

Tammikuun tasaus

Heihei tammikuu ja tervetuloa helmikuu! Kivaakivaa, että saatiin vihdoin talvi ja paksumpikin villatakki on päässy täten käyttöön! Sanoista suoraan tekoihin - lankavarastoja on pöllyytetty kunnolla ja valmista on tullu ihan hirveellä vauhdilla. 


Sammalta ja savua

Tänä aamuna puikolta putosivat kolmas pari kuplia. Lievästi koukuttava malli, sanoisin! Paksua lankaa, paksut puikot ja hups vaan valmista tuli. Kuplakuume on levinnyt myös ompeluseurassa epidemian lailla. Luulen, että se olis aika mahtava kollaasi, mitä niistä sais aikaan. 


Bubbles, more bubbles

Ensimmäiset parit kuplia valmistuivat jo ennen joulua ja toiset ehtivät jo silloin uuteen kotiin. Ohjeen lanka, Louhittaren Luolan Pohjan Akka, on mainio juuri tähän malliin. Kahdesta vyyhdistä tulee kaksi paria, saattais tulla samanlaisiakin, mutta ainakin näin päin saa kaksi paria kun laittaa värit toisin päin. 


Radioactive

Pohjan Akan väreistä vois ottaa mitkä vaan ja lopputulos olis aina mahtava. Tässä on oranssia Porkkanaa, sinistä Haltiaa ja tummemmissa lapasissa on Sammalta ja Savua. 


Ei tul mittä.

Vaik me kui koitettiin saada sitä sydäntä aikaan, ei se ollukkaa niin helppoa! Ei ollenkaan! 


Meillä jokaisella on pimeitä salaisuuksia.

Lankalaatikoita kun kerroin pemottaneeni, niin todellakin niitä ON käännetty ympäri. Emmää näistä langoista mitenkään häpeissäni ole, mutta en vain osaa kuvitella tätä lankaa oikeasti mihinkään muuhun kuin sukkiin ja kun en niitä sukkia saa aikaan, niin oon koittanut kieltää tämänkin kasan olemassaolon. Eikä ne katoa ajattelemalla, ei mitenkään. Nämä uudemmalla vyötteellä olevat raitalangat on kuulkaa ostettu kylän K-Marketista ja ne tuo niille Sitä Jotain Ekstraa. En raaski luopua, koska ostopaikka on jotenkin spesiaali. Haluaisin inspiroida (...) näistä vaikka jonkun peiton, mutta ääääh..ei tul mittä. 

Tammikuu 2014:
Käytetyt grammat: - 553
Lisääntyneet grammat: + 100

Ja se uusi harrastus. Löysin sen ja ihastuin ja siirsin normiaamuherätykseni 5:20:sta 5:10:een että ehdin tehdä suryanamaskarat muutamaan kertaan. 

6 kommenttia:

 1. Ihanat noi oranssi-siniset! Kaikki neuloo kuplia, mäki haluun:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joojoo, neulo vaan! Nää on kivoi! Mää muuten veikkaan, että tämä "kylän K-Market" on sun entinen työpaikkasi!?

   Poista
  2. Niinpä se on:) Mäkin tässä oon päätelly sun postauksista ja blogin nimestä pari tuttua juttua ^^)

   Poista
 2. Se on tuttu kysymys täälläkin: mitä tehdä langoille/-lla, joita on jostain vaan tullut. ;)) Broken seeds stitch, kahden värin helmineule, toimii ainakin pätkävärjätyissä, ml. tuo kaikki-maailman-värit-7 veljestä. Kokeiltu on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmaan sopiskin, mutta kun se SUKKA on se mun hlökohtainen ongelma..enkä mää tota lankaa halua kenekään kaulan ympärille tai otsaa peittämään. Seliseli, olisin hiljaa vaan. :)

   Poista
 3. Ihanat kuplat. Ja värit. Kuten aina. Seuraavaksi pitää täälläkin osoitteessa tehdä välityönä kuplat. Niitä kun on pyydetty lahjaksi - luulevat varmaan niitä suuritöisemmiksi mitä ovatkaan... :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)