12/01/2013

Jes, mä voitin marraskuun!

Onni ja ilo oli jotain suurta, kun pihakivien päälle oli yön aikana ilmestynyt kaksi suklaista tonttua. ("Äiti mitä punasia pulloja tos maas on?") Muutaman jouluvalon olen tuonut esille tunnelman vuoksi, mutta mikään määrä ulkoisia esineitä ei voi saada aikaan yhtä hyvää fiilistä kuin kääpiöiden viuhahtelu yöpaidassa ja talvikengissä jäisellä pihalla. ("Eiku me vaan äkkisten käydään, ei tart vaatteit!") Joku ehti epäillä kaikki lähipiirin ihmiset, että kyl ne on yöllä käyny meillä, mutta vakuutin kaikkien nukkuneen sikeästi eikä kukaan ikinä viittis keskellä yötä tämmösiä järjestää. ("Olik se tonttutoljanteri ko nämä toi?")

(Tein ehkä virheen, että tää oli tässä vaiheessa jo. Iltasatu ei meinannut loppua ollenkaan kun kaksi vilkasta mieltä mietti, käykö tonttu ensi yönäkin...)


Kui hiano!

Apinoin surutta jotain taitavaa tekijää. Pellon toisella laidalla oli vessan oven viereen ilmestynyt sähkönsininen teippihimmeli ja teippaaja oli ystävällisesti tilannut mullekin omat teipit. Keltaista sen olla pitää ja harmaa seinä on tälle musta oikeen kiva tausta! Kuvakulma siistii näkymän ja pieni epätarkkuus häivyttää rypyt ja symmetriaa huutavat kulmat. Eihän himmelin tarvii olla vain joulunajan koriste? Miten musta tuntuu, että yhdessä läheisessä tuvassa on himmeli kesät talvet katossa..?! 

Tykkään!


Terapiaa.
Mennyt viikko oli taas sellainen, että tämän päivän väriterapiahetki tuli tarpeeseen. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että jouluksi ei enää mitään valmista saa, mutta jouluissa on myös se hyvä puoli, että niitä tulee aina uusia. :) Valmiita töitä päätin olla esittelemättä enää tänä vuonna, koska yllätys se on pienikin yllätys. Ja kuitenkin mä sorrun viimeistään joulupäivänä esittelemään täällä jotain. Loppuvuoden viikot ovat toinen toistaan rikkonaisempia mutta se on tässä vaiheessa vaan kivaa! 

Mää toivon, että teillä kaikilla on edes etäisesti rauhaisaa muistuttava joulukuu edessänne. Ja että teillä on edes yks joulukalenteri. Mun joulukalenterissa on 24 pussia teetä ja se on ihanaa se. 

Pus.

2 kommenttia:

  1. Himmelisi on hieno :) Minulla roikkuu olkiversio kesät talvet katossa.

    VastaaPoista
  2. Komea himmeli! Tuollaisen minäkin tahtoisin seinälleni, jos olisi joku sopiva seinä. Joskus vielä on. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)