4/21/2014

Ne on niiiiiin valmiit!

Melko historiallisia hetkiä eletään, valmiit sukat esiteltävänä! Olin kyllä varustautunut siihen, että menis ens vuoden puolelle. En myönnä nauttineeni edelleenkään sukkien neulomisesta, mutta ei se niin inhottavaa sitten ollutkaan...

Kantapääpilkut on parhautta!
..pelastukseni oli nimittäin Afterthought Heel. Tiedostan, että kantapää on se ärsyttävin asia sukissa; kavennukset eivät varmasti mee missään kohtaa oikein ja kahta kertaa samallalailla ja gnhhh - kantalapun kerrosten laskeminen on niin raastavaa. Ja edelleen ne viis puikkoa..siinä on monta liikaa.

Siro 41

Neuloin kaksi samanlaista putkea, joissa oli kummallekin kantapäälle jätetty kahdenkymmenenkahdeksan silmukan paikka. Kärkikavennuksista piirsin kaavion (oho!), jota en muistanut ottaa kotiin mukaan ja jonka kuva lähetettiin mulle tekstarilla jälkikäteen. 


Sipulikupoli

Olen valaistunut projektin johdosta siitä, että nyt voin aloittaa sukat kärjestäkin ilman pelkoa kantapään kohdasta ja maksimoida näin langankulutuksen. Olisin ehdottomasti halunnut tässäkin neuloa niin pitkät varret kuin mahdollista, mutta eihän mulla silmukoiden luomisen aikaan ollut hajuakaan mistään jälkikäteen tehtävästä kantapäästä. 

Niinku siis ikinä sukkia tykkäisin neuloa. -_-


Vaahtomuovihirviöhyökkäys!

Trailing Clouds "Mind The Gap"
2,25mm
60g


Varpaat kohti taivasta.
Kumpi sukka on kivampi? Sukka, joka on aloitettu punaisella värillä, on ehdottomasti kivampi kärjestään, mutta miksi oi miksi olen tehnyt sen kantapään keskelle väriraitaa!?! Sukka, jossa kantapää on kivampi ja asetettu juuri oikeaan kohtaan, on taas tylsemmän värinen kärjestä. Kumpi ja kampi - ihan yhtä ihania ne molemmat sukat on, niitä on kaks ja ne sopii omaan jalkaan. ♥

(alt ja numeronäppämistön kolmonen)

10 kommenttia:

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)