5/29/2014

Brand new ihanuus

Helle ja hiki ja hirvee tuska vaihtui aivan liian äkkiä paleleviin sormiin takaisin. Tuntuu, että näiden kuvien ottamisesta on aikaa vaikka miten ja kauan ja oikeasti se oli sunnuntaina!

Oi ilmastoa!


Puoliksi täynnä vai tyhjä?
Vietin viikonloppua uima-altaan äärellä seuraten, miten kääpiöiden huulet muuttuivat sinisemmiksi ja varpaat ja sormet rypistyivät. Kesätunnelmasta kertoo myös virkkuukoukku. Nappasin kotoa lähtiessä jämäpalleropurkin mukaan...


Nyt se on ehkä tyhjä?

..ja sainkin kaikki tuhottua. Neulaa ei ollut mukana, mutta onneksi virkatessa langanpäät saa muutenkin piiloon. Näin vähän jäi.


Keisarin uudet vaatteet.

Tästä piti tulla leikkimökkiin purnukka, mutta tää olikin liian kiva jätettäväksi leikkimökkiin. Toin kotiin. :)


Tän mä sentään jätin sinne seinään roikkumaan. Tilaustyö mökin tulevaisuudessa valmistuvaan keittiöön. Virkkuujämät ovat kaikki Catania Grandea viime kesänä valmistuneesta peitosta. Kuvioista välittämättä on kaikki pätkät neulottu mukaan; kyllä se näissä touhuissa auttaa aivan mainiosti.


Kahta en vaihda...

Suvun vanhat miehet ovat aina helteellä luottaneet villaan. Joskus tätä ehkä ääneenkin olen ihmetellyt, mutta aikansa näköjään pitää elää että tämänkin tajuaa ihan itse. Ei hikitä, ei ahdista kengät ja taatusti kuivat varpaat koko päivän! Kesävillasukkia lähti tilaukseen. :) Villatakin hienoutta helteellä en vielä osaa myöntää, mutta ehkä sekin pitää vaan testata. 


Jämiä odotellessa!

..leikkimökin nurkasta löytyi myös tämä kolmikko. Kertonee siitä, että seinät saavat jossain kohtaa väriä pintaansa ja koska väreistä ei ole päästy yksimielisyyteen, niin jokaiselle seinälle on siis varattu ihan oma sävynsä. Mahtava ratkaisu!


Armed and loaded.
Ilman aasinsiltoja viimeiseen asiaan - hirvityttävä haaste. Hyvän asian vuoksi (Doctors without Borders) kisaillaan vuosittain sukkien kilpaneulonnassa. Tämä ei ole Tour de France vaan Tour de Sock. Kuusi etappia, kuusi sukkaohjetta, kymmenen päivää aikaa yhdelle parille... 

Olen haukannut liian suuren palan.

Ilman tavoitetta en voi lähteä matkaan, joten ääneen kerron, että yritän saada aikaan yhden parin sukkia koko kisan aikana. Olkoon sitten vaikka tavalliset, sileät, sukat - nekin on mulle jo Iso Juttu. Kerin hiukan lankaa valmiiksi ja etsin sopivat puikot hollille. 

Se on sunnuntaina klo 16 kun ensimmäinen ohje pärähtää linjoille! Ready, set, go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)