5/01/2014

Huhtikuiset huiputukset.

Mulla oli tarkoitus hoitaa normaaliin tapaan kuun viimeisenä päivänä yhteenvetopäivitys, mutta koska näytti siltä, että lisägrammoja huhtikuulle vielä voisi tulla, niin keskityin tikuttamaan töitä valmiiksi. 

Semmonen vappuaatto täällä. Avasin Freixenetin ja tuolla se laimenee jääkaapissa. 

Ennen kuin joku huokailee seuraavien töiden äärellä, niin kerron ääneen, että kukaan lähipiirissä tahi tässä taloudessa ei kaipaile pieniä vauvaneuleita tällä hetkellä! Lahjalaatikko vain kertoi haluavansa muutakin kuin huiveja täytteekseen.


Urban Baby

Kahvipaputakin mallilla neulottu "urbaanin vauvan" takki. Pellon toisen laidan kommentti oli kyllä osuva, ei tää ehkä ihan maalle sovi!? Valmista tuli kolmessa päivässä ja nappeja myöden. Hyyyvin erikoista. Ihanat langat, äkkiä valmista, pirtsakka fiilis. Just mun työ. Valmistui eilen 23:51. Napit ompelin tänään.

Little Coffee Bean Cardigan
Elizabeth Smith
koko n. 6kk
Handu Merino DK, keltainen
Tosh DK Composition Book Greay, harmaat raidat
4,0 mm, 4,5 mm ja 5 mm
yht. 127g
napit Dropsilta


Ihq.

Alkukuusta pyörittelin Handun kashmirsukkalangan keränpuolikasta käsissäni. Se näytti ihan pikkutytöltä, joten pienen pieni söpöilytakki tästäkin sitten tuli. Napit uupuvat, koska mieleisiä ei ole varastoissa. Epäilen, että ne pitää oikein vartavasten hankkia jostain...

Sunnyside
Tanis Lavallee
Handu kashmirsukkis "Multi girl"
3,5 mm
65 gOho, sukat.

Ja mitä hittiä! Toiset sukat! OOÄMGEE. Nää on jalkaterän kuvioinniltaan niin mahtavat, että tekis mieli poseerata näitten kanssa! Keltasinivihreät alueet on nii-iin kauniita. Ja lahjaksi - eivät ehdi kyllä laatikkoon kun päivä on ihan kohta. ;)

Lanka oli kyllä semmonen  totaalinen lankeaminen. Tilasin, kaduin tilausta, ihastelin saapunutta kirjettä, kerin palloksi, neuloin sukat. Tämä ei käynyt edes lankalaatikossa. Mulle valkeni tämän projektin aikana, että kun sukkia neuloo kahta yhtä aikaa, niistä tulee aika äkkiä valmistakin. Ihan kahdella setillä sukkapuikkoja laitoin menemään.

Knitlob's Lair Väinämöinen Sport "Eiku"
67g
2,5 mm


Kyllä viimeistelty on kaunista.

Huhtikuu:
Häipyneet grammat: 284 (Neljä valmista työtä! Kyllä paksulangalla olis eri numerot!)
Lisääntyneet grammat: 100


2 kommenttia:

  1. Voi söpöys, mitä ihania pikkuihmisten takkeja. Ja komeet on toiset sukatkin! ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)