6/08/2013

Valaisimia

Yritin saada tämän postauksen otsikoksi yksinkertaisesti ja tylsästi "Cladonia", mutta auto-correct muutti sen sinnikkäästi muotoon "Valaisimia" ja siihen otsikkokenttään en päässyt käsiksi mitenkään. Mitenkään hauska muunnos tämä ei ollut, mielestäni onnistunein on se kun halusin kertoa "olen rappusissa" ja se lähti viestinä oikeasti muodossa "olen Espoossa."

Onneksi oli sijaintipalvelut päällä sillä kertaa. Ja valaisintunnelmalla siis eteenpäin, kyllä se aurinko tänään paistoikin!

Onnistunut rajaus ei paljasta remonttia ympärillä.
Violetin lehtipitsihuivin jälkeen huivitutti siis lisää ja tästä raitahuivista esittelinkin niitä makupaloja aiemmin. Raitoja oli kiva tehdä ja ne valmistuivat nopeasti, koska taustalla tikitti kokoajan ajatus vielämääyhdenraidanteenjasitmäälopetan.
Reunarenkulat on kivoja!

Tämän huivin värimaailma ja tunnelma ja muoto on musta aika vintage. Olen nähnyt tästä paljon makeanhempeitä ja pirteänaurinkoisia versioita, mutta tämä harmaansinertävä ja rusehtavanvaalean yhdistelmä on mukavan vanhanaikaisen näköinen. Pitsiä oli mukava neuloa ja kuvio oli looginen ja mukavan lyhyt. Ja onneksi ohjeessa oli myös aukikirjoitettu ohje, koska edelleenkään en halua enkä oikein osaakaan lukea kaavioita. Päättely oli nimeltään looped picot edge, mukavan röpelöinen ja röyhelöinen. 

Cladonia
suunnittelija: Kirsten Kapur
lanka: Madelinetosh Tosh Merino Light
Antique lace ja Badlands
puikko: 4,5mm
menekki: yht. 130g

"Hei ammääki kokeilen!"

Pysäytin hikisen mallin ohijuoksiessaan ja sain hyvinkin rauhallisen poseerauksen. Oranssit froteesortsit on just oikea asu tälle huiville! Huomenna mä yritän muuttaa yhden perinteisen käsityön vähän normaalia suurempaan muotoon. Tää on vaatinut tänään pihahommia ja ihan kaikista vaiheista en ole ihan itseksenikään selvinnyt. Idea ei ole omani vaan eräästä tuoreesta aikakausilehdestä napattu...

Hmm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)