6/30/2013

Esimerkillistä toimintaa

Aivan kammottava neulejumitus päällä ja mä korjaan tilanteen tietenkin aloittamalla uusia, kivempia töitä. Tap, tap, hyvä minä. Koska luotan täysillä suomalaiseen kesään, olen viime aikoina valinnut vain todella paksuja ja todella villaisia lankoja puikoille. 

Wham bam..

Tätä mun pitäisi tehdä ja tämä jumittaa siinä kohdassa, että pitäisi keriä uusi vyyhti. Vaivahan on siis todella suuri ja aikaa vievä, mutta en viittis sit millään! Huivista on tulossa vissiin Swinging Triangles ja varmuuden vuoksi valkkasin vähän ohjetta paksumman langan, että pysyy kesäinen tunnelma yllä.

Simpukkapitsiä

Message in a Bottle

Tätä työtä mää haluaisin tehdä, mutta onglema on se, että lanka loppui! Ja loppui aivan kokonaan ja eikä tätä nyt mistään sillai vaan tilatakaan lisää. Eiei, missään nimessä ei kannata edelleenkään mitään mallitilkkua tehdä. Huivi on siis SSNK:n neljännen lähetyksen Bloomsbury ja langaksi valitsin jo hetken laatikossa pyörineen Primo Aranin the Plucky Knitterilta. Sävy on outo. Valokuvissa ja keinovalossa tämä on selvästi vaaleanvioletti, ulkona luonnonvalossa aivan selvästi vihreä. Tämä näyttää aivan samalta kuin aikoinaan ihmetystä herättäneet Swarovskin 'chrysolite'-sävyiset kristallit, joita korujen tekemisessä käytin. Näissä oli sama sisällä violetti-ulkona vihreä -ilmiö!

Samaa lankaa ei siis noin vaan voi mistään tilata, vaan pitäisi odottaa sopivaa päivitystä ja sitten vielä onnistua tilauksessa..koitin onneani Ravelryssä ja huhuilin, josko siellä olisi jollakin kanssaneulojalla moista lankaa joutilaana. Onni potki ja nyt on tulossa Anchoragesta, Alaskasta, uusi vyyhti! Mahtavaa ja voi luoja, mikä vähti. :)

..uutta puikoille...

Kun siis nämä kaksi em. työtä tökkivät langanpuutteesta (tai laiskuudesta) johtuen, niin nappasin yhden valmiiksi kerityn kerän ja aloitin pipon! Jep, talvi tulee, noukänduu! Tästä tulee Lovejoy Slouch tai sitten ei. Eivaan oikeasti mun pitää kokea se valmiin työn tunne, että pysyy hyvä fiilis yllä ja toteutan sen sitten tällä välityöllä. :) Lanka on Handun parin vuoden (?) takaisesta BFL-pläjäyksestä ja apua nyt vasta tajuan, miten mahtavan väristä tuo on! Niin hieno! 

Perus.

Näin möksän pöydällä avoimen lehden, johon oli aloitettu ristikkoa. Miten nää lapset taidot nyt ei ihan vaikuta ja kuvittelen, että joku on häntä tässä auttanut. Perusristikkosettiä.


8 kommenttia:

 1. Ihana tuo swinging huivi, piti laittaa suosikkeihin! Miten noita pakko-tehdä -huivimalleja tuleekin nyt koko ajan vastaan. Enhän mä osaa kohta valita, mistä aloittais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on sama ongelma täällä! Tätä menoa loppuu puikot.

   Poista
 2. en osannu auttaa ristikossa enempää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miten tämä ei yhtään yllätä, en voi ymmärtää, että oot edes tämän verran osannut. :D

   Poista
 3. Minä taas... blogistani löytyy sinulle tunnustus:)

  VastaaPoista
 4. Ihania neuleita... Tuo simpukkapitsi osui ja upposi minuun. Täällä ainakin lähes pipokeli. Heittäydyin yltiöoptimistiksi ja puikoilla kesätoppi!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)