7/14/2013

Eikä vielä ole edes talvi!

Pienen hetken mietin, että ehkä näitä ei pitäisikään blogata koska joulu tulee! Enemmän on jo aikaa menneeseen jouluun kuin tulevaan, ootteko huomanneet?! Totutusti olen ajoissa näiden ajatusteni kanssa, mutta menköön nyt siis silläkin uhalla, että tässä joku yllätys pilaantuu. Aika kultaa muistot. :)

Hellettä pistää ilmoille, mutta mää pistin pipon siitä huolimatta päähäni. Virhe. Kuvaustuokio oli hikisestä päästä huolimatta yks mukavimmista hetkistä pitkään aikaan ja kuvia riitti plokattavaksi asti! Keltainen pelto on kyllä jotain aivan käsittämättömän hienoa!


"ihan kauheet silmäpussit, ei niitä voi näyttää"


Massikan kylkeen.

Kauluri on tehty tällä ohjeella mutta ei kummallakaan ohjeen mukaisella silmukkamäärällä. Lanka on pikkuisen ohuempaa kuin ohjeen mukainen. Kun halusin pienen kaulurin yhdestä vyyhdistä lankaa, loin silmukoita 120 ohjeen ehdottaman 100 silmukan sijaan. Tästä tuli justiinsa sen kokoinen kun toivoinkin, kivaa! 

Just cowl me Plucky - Kauluroi mua
RosyPosy Designs
Hopeasäie Merino 74 g, "Klaus"
4,5 mm 
mods: CO 120 sts
muuta: Ohje on alessa tän kuun loppuun ja mä teen näitä vielä toisen!


Pipojahan ei pingoteta.
Pipo oli siis se välityö huivien jälkeen kun piti saada jotain äkkiä valmiiksi. Äkkiähän sitä tulikin, mutta miks ihmeessä mää teen aina väärän kokoisia pipoja! Liian pieniä kun sain riittävän monta aikaan, päätin että jatkossa tehdään aina suurin koko ja tällä hetkellä eletään tilanteessa että liian suuriahan niistä aina tulee! Periaatteni on, että pipoja ei pingoteta ja sen vuoksi tämäkään kuvio ei tässä eniten edukseen ole, mutta jos mä tän vielä pingottaisin, niin..edes tässä suuripäisessä suvussa ei ole niin valtavaa päätä, jolle tämä olisi sopiva! Mallin nimen mukaisesti tämä on sopivan "slouch" nyt, mutta tiedän, että muutaman käyttökerran jälkeen tämä on to-del-la "slouch." Enkä pura. En.

Nerd Bird Makery
Handu BFL 66 g
3 mm ja 3,5 mm
koko: large
muuta: Mahtavan värinen ja kokoinen, taidan tehdä toisen.


..kuittämä ny kuuluu...

..tää on hyvä, ei näy naama...

Kyl toi pelto vaan on kaunis.

Lomalaiselta mää näytän aivan selvästi. Saatoin vähän innostua kun tajusin massikan olevan siinä ihan hollilla ja omistajaakaan ei näkynyt ihan lähellä. Vielä kun joku opettais ajamaaan tuota. 

Leppoisaa sunnuntaita, hops!

6 kommenttia:

 1. kyl tos viimises näkyy silmäpussit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerralla otan (otat!) oikeen lähikuvan, ni pääset tarkastelemaan.

   Poista
 2. "edes tässä suuripäisessä suvussa ei ole niin valtavaa päätä, jolle tämä olisi sopiva"
  Onneks ei, ko se onkin mun ens talven myssy!
  Hiano, niin hiano ja hianon värine!

  VastaaPoista
 3. Ihana pipa ja kivat kuvat! Näen sieluni silmin kuvaustilanteen - on varmasti ollut hauskaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)