7/28/2013

Pannulle myssy

Tein sen taas, neuloin pipon. Tämä malli jäi siitä mieleen kun näin tässä postauksessa kauniin violetin version piposta. Puikoille se piti itsekin saada, vaikka jäin tässä miettimään eniten sitä, miten mun mielestä violetti voi jossakin yhteydessä näyttää kauniilta. Eeiii ollenkaan mun väri, mutta kauniilta se vaan näytti. Ehkä väri ja malli kohtasivat taijotain.

Siis harmaata lankaa ja töihin! Ohan se melkein ko violetti! Malli on muuten suomalaisen suunnittelijan ja saatavilla myös suomeksi ja vieläpä ilmaiseksi! Suosittelen lämpimästi, sileet osiot on helppo huristella läpi ja pitsikin jäi jokseenkin kerrasta mieleen. 


..ei tarvita tekopäätä.....kun aina voi käyttä pannua!


Tiina Kuu Knitwear
SMC Merino Extra Big
88g
2,75 mm ja 3 mm
muuta: Teepannun kaveriks taitaa mennä!


Tästä kulmasta lasit näyttää aina niin pullonpohjilta.

Ohjeessa on lankana käytetty jotain paksuhkoa puuvilla-bambu-sekoitetta, mutta koska kesäpipon tarvetta ei ollut, niin valkkasin paksua merinovillaa varastoista. Hurjan säikeilevää lankaa ja sääpuolia sai koko ajan olla korjailemassa! Njäh. Kaksi kerää tätä vielä jäi, joten hiirenväriset asusteet saanevat seuraa. Ja kyllä - tämä on myös mulle liian suuri vaikka kuvassa näyttää jokseenkin sopivalta! Ohjeen maininta, että kokoa on helppo muuttaa, on vissiin jäänyt multa huomioimatta. Ilmeisesti vähän ajattelin kokoasiaa etukäteen, koska valitsin tommoset järjettömän pienet puikot näin paksulle langalle. Ei toiminu pelkkä puikkokoon pienennys! OMG

Mää luulen, että oon jossain hakukoneautomaatissa, koska ei osumia voi noin vaan tulla tuota määrää. Sattumalta osuin bloggeriin kun katselijamäärä näytti 9999 sivun katselua ja sitten hetken aika päivitin (enkä käynyt itse blogissa!) ja osuin uudestaan sivulle oikean numeron aikaan. Kiitos kun olette olleet ahkeria lukijoita! Hurja määrä näinkin lyhyellä blogitaipaleella.

Hikinen päivä jatkuu vielä ompelukoneen äärellä. Hullua, mutta tsemppaan. :)

7 kommenttia:

 1. Hyvälle se kyllä näyttää sun päässä ja kaunis pipo muutenkin! Mä niin tykkään harmaasta:) Täydellisen pipon metsästys on sitten haastava homma. Mä en usko, että neulon itselleni enää yhtään pipoa, ei ne oo sopivia kuitenkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että mää neulon, mutta miten niistä sais sopivia? Vai toivonko mää vain yksinkertaisesti liikoja...

   Poista
 2. Onpa kiva malli - harmi, ettei tullut sopiva.. Mun pipot ovat yleensä ihan julmetun pieniä mun kuuppaan, joten komppaan Jaanan kommenttia pipojen sopivuudesta.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei, miten me löydettäis se kultainen keskitie jostain...

   Poista
 3. Kiva pipa! Mulla ainakin on aina välillä joku sellainen kampaus (lue: tukka sotkussa :D), että kaipaa vähän isompaa myssyä. Motto 1: kunhan myssy ei ole liian pieni, se on hyvä. Motto 2: ei pureta, ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja motot on tehty joustettaviksi. :P Pipoja kyllä maailmassa (ja maanantaissa) tarvitaan, kyllä huonoja tukkapäiviä on suht usein!

   Poista
 4. Uuuuh, onpa Lupaus kaunis myös harmaana! Mäki tahon!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)