5/23/2013

Se on nyt lankaa ja vain lankaa.

Lankalähetys laittoi taas sukat vispaamaan. Helteinen keskiviikkoaamu vaihtui sateeseen ja mieliala ehti käydä jo vähän alempana - siihen asti kuitenkin vain kun kuulin, että postilaatikossa on paketti. 

Wake me up!

The Plucky Knitter järjesti reilu pari viikkoa sitten päivityksen Etsy-kaupassaan. Siellä myytävät erät ovat usein valmiiksi värjättyjä, messuilta jääneitä ja varastossa olevia lankoja vaikka joukossa onkin myös tilauksesta värjättäviä eriä. Näissä päivityksissä on se ilo, että pakettia ei tarvitse välttämättä sitä kuutta tai seitsemää viikkoa odottaa. Olin etukäteen tietenkin päättänyt, että en tarvitse enkä halua mitään ja se päätös kesti tasan siihen saakka kun näin nämä. Heikko mikä heikko. Samanlainen päivitys järjestettiin myös eilen, mutta nyt pidin sormeni hienosti kurissa. *tap tap*


Vauvakamelinkarvaa

Suhtaudun nihkeästi lankoihin, joissa on mukana jotain tavanomaisesta poikkeavaa kuitua. En tykkää alpakkasekoitteistakaan, koska niiden neulominen on jotenkin raastavaa. Tässä Plucky Cozyssa on merinovillan joukkoon sekoitettu 10% kamelinkarvaa..poikkeus mun linjassa, sanoisin! Lanka on melko höttöistä, kaksisäikeistä ja todella pumpulinpehmeää. Värikin on melko säpäkkä. :) Ensimmäisestä kuvasta näkyy hyvin se, että oikeanpuoleisin vyyhti on eri värjäyserää kun nämä kolme muuta. Pitäs saada puikoille ihanjusthetinyt! Enkä edes tiedä, mitä tästä haluaisin tehdä tai mihin tää määrä vois riittää!

Juuri tästä langasta on neulottu mm. useampi French can can -huivi, joka näyttää oikein kivalta, koska siinä on niin paljon ainaoikeaa. Tuosta määrästä saisi kaksi huivia, mutta kaksi kirkkaanpinkkiä, suht paksua huivia..joo-o. Ihan ehdottoman varteenotettava vaihtoehto on lapsille jotain ens talven tuotteita, koska värihän oli aivan täydellinen heidän mielestään. 

Raitatyöltähän tää alkaa näyttää.

Muikistaa

Pinkkien joukkoon sujahti vyyhdillinen keltaista; kuvissa näkyvä haaleampi keltaisen sävy on lähempänä sitä oikeaa. Tää on just niin tipupöksyjen värinen kun pitääkin!
Tätä mä en tajunnut. Maksoin lähetyksestä postikuluja n. $7, joka ei oo kyllä missään suhteessa toteutuneeseen. Jees, ihan hyvä mulle, mutta kyllä tän mun mielestä kuuluisi bisnestä olla. Laitoin viestin perään, että kui tämä tämmöst touhuu o! (Ja kärsin siitä varmasti itse myöhemmin!)

Sateista päivää ystäväiset ja se on tänään melkein perjantai kun huomenna on poikkeustyöpäivä liikunnallissa merkeissä!

1 kommentti:

  1. En muuten kestä miten ihanan värisiä lankoja! Mikä The Plucky Knitter, pistin heti Googlen laulamaan:). Syytän sua, jos lomarahat nyt loppuu ennen lomaa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)