7/21/2013

Talven ankara moreeni lohkeaa...

..ja unkarinsyreenit puhkeaa. Ei tää ihan syreeniltä ehkä näytä, mutta matkahuivi valmistui ennätysvauhtia ja ennätysnopeasti sain sen kasteltua ja siistittyäkin kuvauskuntoon. Halusin varmaan fiilistellä vielä tätä mahtavaa peehematkaa..! Jepjep. 


..nähdä saaaaa-aaaat, kuinka palavaa on rakkaus.

Esjan siitä taas tuli! Malli oli mieluisaa neulottavaa jo ekalla kerralla ja mua vähän jäi harmittamaan ne rei'issä tehdyt virheet.. Muistin välttää karikot tällä kertaa. Sen lisäksi halusin testata, että saako tän mallin neulottua oikeasti kolmesta vyyhdistä lankaa ilman muita nöttösiä ja neljännen vyyhdin korkkaamista. Ohje käskee tarttumaan 8 mm puikkoihin. Ensimmäiseni neuloin kutosen puikoilla ja nyt etsin vitoset käsiini ja aloitin niillä. Eka huivi on ihanan lötkö ja koitin löysäillä tämänkin kanssa, vaikka käytössä oli vähän paksumpi lankakin. Päättelyn tein viimeisellä nurjalla kerroksella ja selvisin maalin ilman sitä neljättä vyyhtiä. Lahjalaatikkoon menee! Ja hei, jakinkarvalankaa. :D

Stephen West/Westknits
The Plucky Knitter Traveler Aran
(merino/silkki/jakki)
Hotsy Totsy
Wintry Mix
Chlorophyll
5 mm
menekki: no ne kaikki kolme vyyhtiä


Got ya!

No juu, oikasin mää vähän. Ohan tää vielä kesken. Huomiseen!

jk. Levensin vähän tätä palstaa, menikö hankalaksi lukea? En osaa kuvien kanssa kikkailla kovin hyvin ja koska nyt oon kuvannut vähäsen ihan oikealla kamerallakin kännykän sijaan ja niitten muokkaaminen on vähän vielä hakusessa ja ja ja..no siis, onko tätä nyt raskaampi lukea? Mun omaan silmään joo ehkä vähän, siis ehkä myös teidän? Hitto, no pyydän anteeksi jos täällä vähän leveydet muuttuu ja kuvat hyppii. Lammella ollaan nyt vähän under construction!4 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja mielenkiintoinen malli!

  VastaaPoista
 2. No, en kyl olis arvannutkaan yhtään oikein... Hieno huivi! Mun silmää under construction-tilanne ei haittaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jossei haittaa. :) Mää koitan tätä säätää taas johonkin suuntaan ilman että kuvat alkaa temppuilla. Ehkä pitäisi pysyä vaan kännykkäkuvissa, ni ei tarvis miettiä...hmph. :)

   Poista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)