9/29/2013

Keltaista ja keskeneräistä ja erään syysviikonlopun tunnelmia

Sekalainen kooste menneeltä viikolta. Palaan paremmalla ajalla, koska kerrottavaa olisi!

Pallo täynnä taikaa
Sain vihdoin aikaiseksi koottua oman taikapalloni lähetyskuntoon. Langaksi valikoitui punaista lähilankaa ja sisälmyksiin valitsin sitä sun tätä ja enimmäkseen sitä. Toivottavasti saaja tykkää ja jos saaja sattumalta eksyi tänne ennen kuin sai oman pallonsa kotiin, niin toivottavasti yllätys oli silti riittävän suuri! :)


It's never lupus.

Ompeluseurojakin ehdin viettää ja edistää sinapinkeltaista villapaitaa. Suosikkipöksyt mätsää niin sopivasti tähän neuleeseen, että pakko sitä on aina välillä siinä lepuuttaa. Mun on muuten pitänyt esitellä mun työkalupakkini eli puikkopussit muutamaan otteeseen - tässä kuvassa esillä niistä toinen, joka siis väreiltään istuu tähän myös mainiosti. Loppuviikkoa kohti heräsin ajatukseen, että ei mitään järkeä neuloa tässä vaiheessa vuotta tätä paitaa itselle, koska JOULU ON JO AIKA LIKI ja sen pitäs aiheuttaa enemmänkin liikettä projektipussukoissa! Päätin, että teen seuraavaan vaiheeseen asti, mutta sitten tää saa jäädä tauolle, koska...Ruotsalaisten tavallinen aaa. 

..nyt neulotaan sinistä! En voi tästä projektista valitettavasti paljastaa tämän enempää, mutta sinistä se nyt ainakin on. Isompi pieni kirjoitteli muovikirjaimilla sitä sun tätä ja enimmäkseen sitä ja tämä kirjain oli ruotsalaisten tavallinen a-kirjain.Mihin mä näistä housuista pääsisin?

Tai voimmää siitä vähän enemmän vielä paljastaa. Se on ainaoikeaa ja se on myös uusi keskeneräinen työ niin kuin on myös tuo Kuusi-pipokin. Jos ihmiset mietitte kyseisen mallin neulomista, niin suosittelen vain sillä varauksella, että olet valmis tekemään M1R ja M1L -lisäyksiä tiheään tahtiin jokatoisella kierrokselle onnettomasta langanpätkästä nostetun silmukan takana! 


Kaikki alle 15km sisältä.

Tänään vietettiin kylällä myyjäisiä, jossa myös (ehkä hieman vihjailevaan tyyliin?) oli merkitty pöytä meidänkin käsityöpiirille. Vaikka näistä myyjäisistä olimme viimeiseen asti kieltäytyneet, niin kuitenkin jollakin joku toivo pysyi yllä? :) Mukavalta se oikeasti tuntui, että niin kovasti kyseltiin, mutta nyt muut kiireet veivät ajan ja osittain myös voimat. Jos tällaiseen settiin ei voi panostaa kunnolla, ei sinne mukava ole puolivaloillakaan lähteä. Ostoksilla kuitenkin kävin ja korintäydeltä lähiruokaa löytyi kotiinviemiseksi. Ja oikeasti aivan liki ja läheltä! Porkkanoita, maailman isoimpia palsternakkoja, vesimeloni, parsakaalia, paprikaa, purjoa, sämpyläjauhoja (jauhettukin meidän kylällä) ja kuvasta uupuvat perunat, punajuuret ja hunaja! Onneksi on ulkomaanvahvistuksiakin, koska ensteks parhaat kevätrullat löytyvät myös valikoimasta! 

Enkä edes koko valikoimaa haalinut mukaani. 

Hyvää loppuvaa ja alkavaa viikkoa. Kivaa, et voi jo käyttää pipoa! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja melkeistä joka kuvassa! :)

  VastaaPoista
 2. Taas pidetään hullua jännityksessä, eihän tässä malttaisi odottaa mitä siellä valmistuu... :D Oi, mitä lähiruokaa, varsinaista superfoodia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimahtaako hullu jos yllärin paljastus menee joulun yli? :)

   Poista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)