9/06/2013

Usain Bolt ja paalimato

Jaahas, vai niin. Tähän aikaan ei se juttu ehkä ihan virkeimmillään ole, mutta koska mulla oli niiiiiin ihana(n värinen) hetki sänkipellolla tuossa hetki sitten, niin en malta olla jakamatta tunnelmia teidän kanssanne. Näissä tunnelmissa otettuja kuvia tulette näkemään lisää!

Mäenkestä kun kaikki pellot kumminkin kohta käännetään (tai kevytmuokataan tai jotain ihanmitävaan, mää mistään termeistä tiedä!) kun nyt se sänkipelto on jotain niin kauniin väristä. Huokaus ja syvempi huokaus. Palataan nyt kuitenkin niihin yleisurheilun MM-kisoihin ja sen sijaan, että esittelisin jotain sateenkaaren väreissä, tarjolla onkin...


"Oot niinku jiinä siinä."

..Usain Bolt! Se voitti ja niin lujaa menikin! Mä en ihan yhtä lujaa neulonut tätä huivia valmiiksi ja alakulman rutusta paljastuu sekin että ei tätä ole edes pingotettu vielä, mutta oi voi ko tämä oli kiva malli! Malli on aloitettu neulomaan tuosta mun vasemman kyljen kohdalla olevasta kolmion kärjestä. Sen jälkeen kolmion toisesta reunasta on poimittu silmukat tuota häntää kohti ja jokunen lyhennetty kerros on isketty siihen alkuun. Pelkkiä kivoja vaiheita, pelkkää kivaa aina oikeaa ja mahtavia raitoja! Ja Veera, oi Veera. 


Are you Betty Draper?

Veera Välimäki
tosh merino light "Betty Draper´s Blue"
Plucky Feet "Are you Joe Banks?"
3,75 mm
yht. 168g
muuta: Mahtavat nimet sävyillä!Onks tääl niit paalimatoi? 

Täydellisen värinen ilta. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana huivi! Sininen-ruskea-yhdistelmä uppoaa jopa minuun, vaikkei sininen oo yhtään mun juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä toi sininen oli ihan kamala enneko se sai ton ruskean kaveriks.

   Poista
 2. Hieno huivi!

  Terv. vakoilureissulla oleva pallivaihtoparisi

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)