9/09/2013

Kuvittele jos...

Noniin, samoissa oljenvärisissä tunnelmissa ollaan edelleen ja näköjään puikoillakin on ollut aika yksipuolista värimaailmaa viime aikoina. Mikä juttu tää sininen nyt on? Hävettää ehkä jossain vaiheessa tää ainaoikeakin, mutta mitä sitä itselleen voi. Ja miks pitäs tylsiä juttuja neuloakaan kun jokaisesta silmukasta olis kuitenkin tarkoitus nauttia!? 


Tajusin vihdoin joustavan päättelyn.

Ensin oli väri. Se oli ehkä toukokuuta kun täälläkin hehkuttelin tuota Wollmeisen Mont Blanc -sävyä. Tämä oli vyyhdillä jotain niin kaunista, niin kaunista, että piti melkein harkita, malttaako sitä keriäkään. Onneksi kerin, koska tämä väri muuttui valmiina pintana. Vyyhdillä aivan todella jäinen, vihertävänsinertävänharmaa sävy suli enemmän vedeksi ja vihreys taittui vähemmälle. Tästä tuli siis vielä kauniimpi.


Siipiä löytyy

Sitten oli malli. Olen katsellut tätä Joji Locatellin Imagine Wheniä, mutta jättänyt ohjeen monta kertaa hankkimatta, koska onhan niitä ainaoikeino-ohjeita jo ihan riittämiin. Projektien kommentit "such a pleasant knit" ja "wonderful pattern" saivat kuitenkin minunkin tarttumaan työhön.

Vaan miten kävi! Joo, oli tämä kiva sen vuoksi, että missään vaiheessa ei ollut miljoonaa silmukkaa puikoilla ja työ eteni vauhdikkaasti lyhennettyjen kerrosten vuoksi, mutta jotenkin tämä ohjeen loogisuus ei iskostunut mieleeni sitten ollenkaan! Tukkimiehen kirjanpitoa piti pitäää koko ajan enkä osannut laskea työstä, missä kohtaa menin. Paperia piti mun mielestä katsoa herkeämättä, vaikkei tässä oikeasti ollut mitään ihmeellistä! Mein karmat eivät sopineet yhteen!

Joji Locatelli
Wollmeise Pure "Mont Blanc"
4mm
145g
muuta: Neuloin tätä myös yhdellä työmatkalla, harvinaista herkkua.

 

Tule luokseni!

Nää hiukan hei pistelee!

Tästä olis muuten tullu liian asiallinen postaus. Kuvasarja "Kohtaamisia sänkipellolla".

Synttäriarvonnan kirjeet on kiikutettu postin huomaan ja ovat jo toivottavasti lähipäivinä saajillaan. Uusi projekti toisten ilahduttamisen saralla on Taikapallovaihto. Mitään järkeä ei siinä ole, mutta ehkä se on juuri se tarkoituskin. Otetaan lankavyyhti tai kerä, puretaan se ja keritään uudelleen keräksi, mutta siten, että kerän sisälle piilotetaan ylläreitä ja ihanmitämieleentulee. :) Esimerkkejä Taikapalloista näet vaikka Pinterestistä, kliketiklik.

Huimaa, mitä mää mun parille oikeen keksinkään! 

10 kommenttia:

 1. Upea on niin tuo huivi kuin sänkinen peltokin! Mulla oli vähän samoja hahmotusvaikeuksia, ja siksi tykkäsin neuloa osio kerrallaan. Nyt vaan jäin ihmettelemään, että minnehän mä olen jemmannut tän huivin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkimattomat ovat valmiiden neuletöiden tiet. Kiitos. :)

   Poista
 2. Upea huivi, kauniit kuvat ja kyllä tää postauskin asiallisuuden kriteerit täyttää :D

  VastaaPoista
 3. Ihana! Pistin suosikkeihini, ja aloin heti miettimän mikä Wollmeise -kerä kannattais laittaa tähän niin et sais syystakkeihin sopivan huivin:). Huivi jokatapauksessa tarvitaan! Täpinöissäni odottelen kirjettä saapuvaksi:)...

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Kohtaamisia sänkipellolla vaikuttaa myöskin hauskalta... Kunpa mullekin tulisi huivimojo. Edes yhden huivin ajaksi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä vaihdan mielelläni huivimojon sukkamojoon! Laita tulemaan tänne, ni mä laitan omani sinne!

   Poista
 5. Se on hieno! Mulla näyttää olevan noita Jojin ohjeita muitakin suosikeissa, kun ehtis vaan tehdä kaikki kivat mallit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulojat tarvis kyllä ehdottomasti pidemmät vuorokaudet, minne sen aloitteen vois laittaa?

   Poista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)