10/19/2013

Neulojien Yö

Sarjassamme epätyypilliset päivitysajat - nyt mennään jo aika syvällä. Tällä hetkellä on menossa Neulojien Yö. Soihdut eivät ole sammuneet eikä väki nuku vielä, vaan täällä valvotaan ja valvotaan koneen äärellä.

Tapahtumasta ja sen ideasta voit lukea lisää neulojat.comista, mutta me tietenkin luotiin tästä jotain ihan meidännäköistä. Eli ompeluseurat venytetyllä aikataululla! Aivan mahtavaa! Se, että tässä vaiheessa, 01:16, olen jo yksin kutimieni kanssa kertoo ehkä siitä, että suurin osa seurojemme väestä on järkevää ja tajuaa mennä ajoissa nukkumaan! Mä haluan kuitenkin jakaa tunnelmat tuoreeltaan tänne..yritin saada videonkin mukaan, mutta propellihattuni ei pyöri tarpeeksi vinhasti, että tajuaisin, miten se tehdään. :)


Tabletinkin lisävalo on tarpeen

Taas sillä on joku tarjous!

Facebook ja Ravelry ja pari muuta sivua ja vielä pari ohjettakin piti kokoajan olla hollilla, joten hifistelyksi se meni. Kuvissa neulotaan langasta, jonka sävyn nimi on kuvaavasti "Terrible Horror." Pisteet värjääjälle tästä nimestä. Mahtavaa. :)


Neuleet tuli teekutsuillekinVuoden tokat

Ompeluseuroihin olennaisena osana kuuluva mässäily ei päässyt unohtumaan tälläkään kertaa. Uusi teelaatuja tuli testattua ja joku rohkea joulutortunkin muisti maistaa. Kutsussa taisi olla maininta pikkujouluista, mutta ne me tavallaan ehkä unohdettiin viettää? Oliko meillä niin paljon neulottavaa?


Toim. huom. Nyt tämä on jo syöty.

Illan parasta tarjottavaa oli salmiakkibuffet, josta jäljelle jäi muutama turkinpippuri. Miten salmiakkiaakkoset maistuikin niin mahtavilta tänään?!


Syys- ja talvi-illat lyhenevät hauskasti!
Ihana ilta oli, vähän shoppailtiin, paljon neulottiin ja tunnelmoitiin. Kiitos ja hyvää yötä.

Elvis has left the building. Tai ei ihan vielä, mä pingotan yhden huivin vielä kuivumaan.

2 kommenttia:

  1. Oo, nyt oon kyllä kateellinen. (Taas..) Täällä soitti herätyskello viideltä, kun piti töihin mennä. Olisin niiin paljon mieluummin yöneuloillut! :-)

    VastaaPoista
  2. Kai tämmönen vielä toisenkin kerran tulee? Että tiedät sanoa ajoissa sitten vuorolistan tekijälle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)