10/26/2013

Tunnelmia sirinän seasta ja lisää huiveja

Ei ihan ylletä tällä hetkellä viime viikonlopun tunnelmiin säiden osalta. Eikö se aurinko nyt ollenkaan meinaa tänään nousta!? Se, että pyykkikorissa on tuotteita parilta viikolta, tietenkin tarkoittaa sitä, että pitäs nimenomaan niiden parissa pysytellä eikä haikailla ulos raittiiseen ilmaan. Jotain kumminkin kertoo se, että etsin jopa sadetakkini, että jos kumminkin viitteis lähteä. Arkipäivieni pienet happihypyt syömäreissulle ja takaisin ovat poistuneet työpisteen muutokse myötä ja sen huomaa! Happivaje! 


Niin ohut ja niin lämpöinen.

Viikko sitten kuvattiin vihreän huivin lisäksi myös jotain muutakin. Titityy myi keväällä kaupassaaan the Uncommon Threadin klubilähetystä ja myöhemmin kesällä langat saapuivat kaupan valikoimaankin. En voinut olla tarttumatta siihenKIN klubiin ja se oli joskus kesällä kun se muhkea kuuden vyyhdin paketti luokseni lensi. 

Olen klubiholisti. 

Seison paskakaivon kannen päälllä. FYI.

Samantien kun paketti saapui ennen juhannusta, kerin tämän yhden vyyhdin ja laitoin työn puikoille. Ajatus hyvä kymmenen, mutta piti elää lokakuun puoleen väliin saakka ennen kuin mitään valmista siitä tekemisestä tuli. Ei tässä erityisesti mikään vastustanut (paitsi nurjan neulominen) ja lankakin oli mitä ihaninta; joku syy sillä nyt vaan oli hautautua projektipussien uumeniin. 

Valmis työ on kaunis, herkkä ja silkkisen pehmeä ja lämmin. Ei mulle, mutta jollekin ihanalle läheiselle. :)


Perus.
Rose Beck - Be Mine -collection
the Uncommon Thread Silky Merino
"Tea Smoked"
90g
3,5mm
Ei näytä orvokilta, mutta fiilis on sama!


Pure Jenkki.

Lipareet maata kohti.

Edellisviikon pikatyö oli nopea kaulasysteemi; tämä on kapea huivi, joka on vielä kapeampi päistään. Malli on tässäkin bias, eli toinen reuna levenee ja toinen kapenee ja neuloa voi just niin kauan kuin lankaa riittää. Suunnittelija on sama kuin Antarktiksella; tää on vähän niinko sen pikkusisar, vaikkakin muhkeamman tuntuinen.

Mahdoton kuvattava, koska on pitkä ja kapea ja eiminkäänvärinen.

KallioKnits
Wollmeise Merino DK
"47 Ag"
117g
5,0mm
Hyvin menee takin alle!
'


Inkivääriä, sitruunoita ja hunajaa on tällä viikolla kulunut. Olen jopa malttanut levätä, vaikka ne lepotuokiot eivät mitään superrauhallisia ole olleet eikä vähiten tämän piristävän peitteen vuoksi. 


Heihei, ei oo ikävä!

..ja luovuin etuhiukseni pituudesta ja vaihdoin ne malliin potta! Voi miksen tätä ole ennen tehnyt! Kampaaja kommentoi, että voi vitsi nyt näyttää pipotkin paljon paremmalta kun sieltä näkyy tukka alta! En ollut ollenkaan tajunnut! Narsisti minussa haluaisi esitellä teille tän uuden tukan ja kuvata sen vaikka vanhojen pipojen kanssa. Koitan kuitenkin pitää aisoissa ja otan vaikka puikoille jotain uutta päähänpantavaa!

1 kommentti:

  1. Ihania neulomuksia mutta nyt siitä otsiksesta täytyisi saada kuva ! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)