8/10/2013

Hikinen luku, jossa ei tapahdu mitään erityistä.

Onniihikiki eikä mistään meinaa tulla mittään. Perheen ainoana suoratukkaisena en ole ollut keleistä sen puoleen harmissani, mutta noi kiharapäät ovat aika valloittavan näköisiä. Paaaljon korkkiruuveja näkyvillä, ahoi. Mahtaako olla liian aikaista ostaa jo jouluksi ghd isolle pienelle? (no on, mutta kyllä iskä olis iloinen ko sais sitä lainata.)

Olen vaivihkaa aloittanut langanostolakon. Tämä alkoi jo hetken aikaa sitten ja tarkoituksena on sinnitellä marraskuun messuille asti. Lyön vielä lyötyä eli itseäni ja koitan samalla myös tyhjentää lankavarastoja mahdollisimman tehokkaasti. Voi pojat on ideoita pää täynnä, että sen puoleen varastoneulonta ei tunnu haasteelliselta ollenkaan. 


Urban honey.

Yksittäiset DK/worsted -vahvuiset vyyhdit ovat mun mielestä ottaneet ylivallan varaston puolella ja päätin aloittaa tuhoamisen niistä. Eikä tämä siis ole mitenkään vastenmielistä neulontaa, ei ollenkaan, mutta minulla on ollut paha tapa jättää tämmöiset vyyhdit varastoon vaan sillä periaatteella "no saa siit joskus jonkun pipon." Joku roti niitten pipojenkin kanssa ja siispä tämäkin kirjava ihanuus muotutuu par'aikaa kauluriksi.

Ja haluaako joku nähdä, mitä meidän (epäsiistillä) pihalla on tapahtunut? No kasvua!


Eikä näitä edes varmaan käytetä?

Habanerot ovat pieniä ja suloisia palleroita. Joku fiksumpi olis voinu tosta kuvasta poistaa tuon kuivuneen lehden, mutta tämä toinen ei näköjään ollut sitä huomannut.Kirsikkatomaatit näyttävät oikein hyviltä (ne virkos siitä, toim.huom.), mutta veikkaan että näiden kanssa käy samoin kuin viimekin vuonna. Ei ne ehdi punastua ulkona kun luotto tähän Suomen kesään on tältä vuodelta kyllä jo menetetty. Mutta jee, jotain on tulossa kuitenkin. 


Sua kissankelloilla kutittaisin.

Thaibasilikan joukkoon on kasvanut kaunis rikkaruoho, en malttanut nyppiä pois. Ja se basilika siis kukkii ihan hulluna. Lipstikan eka satsi on jo poimittu ja kuivumassa; taidan koittaa tehdä makusuolaa niistä. Outoa, miten se kasvi maistuu niin paljon lihasopalta, ettei tosika ol. 

Parittomat etunenässä.

Pesin kolme koneellista villapyykkiä tänään. Voi ko ain hymyilyttäis niin paljon kun pyykkiä ripustaa kuivumaan. Ja kyllä, se on nyt uimaan lähdettävä. "Millai tää hikittäminen loppuu?"

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana kauluri tulollaan... Ja tuo varaston tyhjennys on aina varsin järkevää.. (Paitsi jos varastossa on langat mm. 2 eri neuleeseen, joiden neulominen ei nyt kiinnosta yhtään...)
  Habaneroista keittelet hyvää salsaa neulonnan ohessa... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, salsaa, sitä mää niistä teenkin. Toinen puska chiliä tunkee näköjään myös habaneroja, mutta eri värissä...hmm...

   Poista
 2. 24 kirsikkatomaattia pihasta eilen, jaksa vain uskoa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)