8/25/2013

Ihan epistä!

On se niin epäreilu leikki kyllä, että päätin tän hetkellisen langanostolakon aloittaa. Kaunis, tunnelmallinen, raikas ja rauhallinen neulekirja Lankaleikki kotiutui viimein mullekin. Se, että tekijänä on yksi suosikeistani ei ainakaan vähennä tätä hohtoa ja kun vielä mallitkin ovat kauniita ja simppeleitä ja just mun makuun, niin huoh - vaivun epätoivoisuuteen. Luotan, että lanka ei maailmasta lopu vaikka mä säästäisin nää mallit vähän myöhemmäksikin. 


Signeeraus ja kaikkee.

Päivänä eräänä kun tulin töistä kotiin, täällä odotti kaksi hieman salamyhkäistä tyyppiä. Toinen kesti salaisuutensa kanssa noin sekunnin ennen kuin käski mennä polvilleen alas ja laittaa silmät kiinni. "Tähhön hulle lahja." Toisella kesti hieman pidempään ja mut johdatettiin yläkerran korutelineen luokse.. "Tää on kato täällä valmiina ni saat sen tästä sit päälles."


Eka niit oli kaks...

Siellä oli hoidossa pistetty helmiä lihoiks ja pujoteltu oikeen urakalla. Aika kova luotto on molempien värisilmään, koska mun mielestä nää on aivan todella viehättävät ja pirteät! Joo, tykkään! Kohta alkaa pukeudunvainmustaan-kausi ja silloin on kysyntää värikkäämmille asusteille. Loistava lisä kokoelmaan! Ehdin pitää näitä hetken kunnes...


Sit niin oli yks..

..toinen käytiin nappaamassa talteen, koska tekijä olikin ilmeisesti muuttanut mieltään lahjomisesta. Onneks meillä ollaan ymmärtäväisiä tämmösten mielentilan ailahtelujen kanssa. Kyllä mä selviin tästä. 

"hit mulleio yhtää"
On tää aika ihana tän pinkinkin kanssa. 

Arvonnassa muuten on vielä aika hyvät voittomahdollisuusrosentit! 


6 kommenttia:

 1. Söpöt korut. :) Ehkä saat lainata, jos nätisti pyydät? :D

  Mulle posti lähettelee vaan sähköpostia, että Lankaleikki olis niinku matkalla tai ainakin se on nähty, mutta ei se kuitenkaan perille tuu, vieläkään. Jos niiden viestit lukee takaperin, erottaakohan jostain maininnan "lällällää"... B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellahan toimii anagrammiperiaatteella nykyään. Kandee vähän tsekata niitä koodeja.

   Poista
 2. Ihanat! Mielestäni on täysin perusteltua muuttaa mielensä ja ottaa toinen takaisin omaan käyttöön. :-)

  Täälläkin Lankaleikkiä vaan lueskellaan - lankoja kun ei ole lupa ostaa.. Jonkun pipo- tai huivisetin saattaisi tosin omista varastoista saada tehtyä. Vain vieroitusoireita lievittämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Varsinkin näin hienojen helmien edessä ymmärrän täysin, että mieli muuttui!

   Poista
 3. Ihanat ilohelmet! Ehkä saat joskus lainata toisiakin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin! Äideillä on myös aina se vaihtoehto, että "ei kyllä sää ne itse olet nyt johonkin hukannut" ja oho hups taitavatkin olla äidin korutelineessä piilossa. Ei me äidit, ei me semmosia koskaan. :o)

   Poista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)