8/08/2013

Loiri

Olen tehnyt Sen. Se on nyt Se. Just Se pipo, jota ilman olen ollut liian kauan. Ei haittaa hiki ja tuska, tää päässä vaan on niin hyvä olla. :) Mikä kesäsade ja ukkonen? Emmää vaan kuule.


Se on mun!
 (Tääkin on iso, mutta taitoin osan piiloon, et näyttäis sopusuhtaisemmalta.)

Innoituksen väreihin sain pellon toiselta laidalta, joka vinkkasi Vesa-Matti Loirin mahtavan värisestä neulepaidasta. Ylen kanavilla näytettiin viime viikolla (lauantaina?) Pohjan Tähteet, jonka mainospätkissä Loirilla on yllä tämä kyseinen neule. En itse tätä väriyhdistelmää edes hoksannut, mutta mulle vinkattiin, että eikö oo hieno.

No on! 

(kliks, tästä linkki videopätkään kyseisestä ohjelmasta/elokuvasta, paita esiintyy heti ekan kolmen sekunnin aikana.) Kyl parempaa teippiä tarttis olla.

Yritin olla copycat ja toimia kuten moni bloggaaja viime talvena. Yritin kuvata pipon siten, että teippaan sen esille. Vastoinkäymiset alkoivat jo ajattelutyön aikana.

Ongelma 1. Jääkaapin ovi on aivan liian täynnä lippusta ja lappusta ja piirrosta ja valokuvaa ja magneettia ja ruokalistaa ja alekuponkia ja plussaseteleitä, että siihen ei pipoa vaan yksinkertaisesti enää mahtunut teipattavaksi.

Ongelma 2. Toinen valon kannalta sopiva seinä on rapattu tiiliseinä ja arvatkaa pysyikö teippi siinä. Pysyi. Kolme nanosekuntia.

Ongelma 3. Pipon tupsu painaa jokseenkin saman verran kuin pipo itsessään ja maan vetovoima veti tupsua kohti melko rivakalla tahdilla. Teippaaminen ei tämänkään vuoksi onnistunut.

Voi hitto, tajusin just että jesarillahan sitä olis voinu kokeilla! (ihan sillä oikeella jesarilla, ei sillä lankamaailman jesarilla.)


malli Muita Ihaniasta 
langat jotain mitävaan
omilla silmukkamäärillä 
puikot sopivat


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, mahtavan muhkea tupsukin :D Tulis nyt vaan ne oikeet pipokelit äkkiä...

  VastaaPoista
 2. Vai pitäiskö vielä hetki olla manaamatta, ettei käy liian köpelösti ja syksy tulee liian äkkiä..:) Tervetuloa lukijaksi, Emma. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana pipo ja väriyhdistelmä! Tuollainen(kin) olisi kiva tehdä, jos vuorokaudessa olisi hirveän paljon enemmän tunteja... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut täs menee vain pikkuhetki, vaikka yöllä..? :D

   Poista
 4. Noni, on kyl hiano!!! Oma tulevan talven tuleva suosikkipipo suunnitteilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit vilisee silmissä kun mietin uusia herkullisia yhdistelmiä. :)

   Poista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)