8/22/2013

Sillä ju-u-uu-uuuuu...

Muut viettää blogisynttäreitä, minä en. (kunnes pyörrän periaatteeni) Lammen tarinat eivät ole eläneet bittimaailmassa vielä tasavuosiin oikeuttavaa aikaa, vaikka kokonainen puoli vuotta onkin täällä jo turistu. Ei, nyt ei ihmetellä niitä aikoja vaan meinasin ihan itseni kunniaksi vähän juhlia. Riittävän hyvä syy, eikö?! 


Kisu ja sängyn pääty

Junat ja naiset ovat luotuja kulkemaan ja ilo on tehty jaettavaksi ja niinpä minäkin pistän hyvää kiertoon. Koska saan luoda sääntöni nyt itse, totean, että kuvasta saattavat löytyä näiden juhlien palkinto ja lahjus. (Yritän olla muuttamatta mieltäni.) Blogiarvonnat on kivoja, koska niistä saa aiheen ainakin kahteen kirjoitukseen. Toiseen, jossa arvonta julistetaan ja toiseen, jossa voi näyttää niitä kivoja arpalippuja ja sitä onnettaren kättä/tassua/muuta uloketta ja todistaa täten arvonta suoritetuksi. Näennäistekemistä, mutta ah, niin kivaa. :)

Haluan nyt arpoa siis kanssanne, hyvä lukijakunta, pienen syysyllätyksen! :) Kommentoi tähän postaukseen ja kerro, miten sinä olet viimeksi saanut jonkun toisen hyvälle tuulelle. Jos ei pieni avautuminen tunnu mukavalta tällä hetkellä tai olet kertakaikkiaan niin synkeä tyyppi, että levität vain kauhua ympäriinsä, niin kerro nyt edes, millä tuulella olet tänään herännyt.

Tällä hetkellä mulla on ajatus, että arvon arvon vastanneiden kesken joko jonkun pussukan tai vyyhdillisen ihanaista (subjektiivinen mielipide) lankaa voittajan toiveiden mukaisesti. Osallistumisaikaa on 31.8. 21:09 asti.

edit: Siis että voittaja saa valita - pussukka vai lankaa. Lankavalintaan varaan sen subjektiivisen mielipiteeni. 

Noni, testataan, ketkä osaa käyttää kommenttikenttää! :) 
20 kommenttia:

 1. Tyttärellä oli kurja päivä koulussa. Kuinka ollakaan, olin juuri sinä päivänä ostanut pussillisen Omar-karkkeja hänelle. Kummasti yllätyskarkit saivat hymyn huulille!

  VastaaPoista
 2. Neuloin ystävälle pitsihuivin oikeastaan mitään syytä. Eilen ostin taiteellisille tytöilleni ylläriksi vesivärit. Kylläpä niillä onkin maalattu kovasti.

  VastaaPoista
 3. Hmm, arvonta, kivaa! Annoin kaikenlaista hamstraavalle ystävälle pussillisen mulle turhia isoäidinneliöitä. Toivottavasti pääsevät hyvään käyttöön. Valitsen langan, ylläri. :)

  VastaaPoista
 4. Käytin eilen pitkäaikaisesta sairaudesta kärsivää kaveria "iltalomalla" sairaalasta. Käytiin kaupassa ja juotiin meillä kahvit:)

  VastaaPoista
 5. Auttamalla ystävää kaason ominaisuudessa häissä, joissa potentiaalia pieleenmenemiseen olisi ollut niin juhlapaikan kuin meikkaajankin suhteen. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja hääpari oli onnellinen :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut toisinaan tapana tehdä suklaakakku/tiramisukierroksia. Eli kierrän kavereiden ovilla viemässä yllärisuklaakakkuannoksia. :)

  VastaaPoista
 7. Heräsin tänä aamuna iloisin mielin, sillä olen menossa käymään toimistollamme ja tapaan hassunhauskat työtoverini taas pitkästä aikaa. Aion yllättää yhden rakkaimmista työtovereista antamalla hänelle yllärinä itse tekemäni hopeisen riipuksen. Uskallan veikata, että hän tulee ilahtumaan!

  VastaaPoista
 8. Lohdutin pronssimitalin kisoissa saanutta lasta hänen lempiruuallaan :)

  VastaaPoista
 9. Jaa, mulle tuli ensin mieleen sellainen tahaton komiikka, jota levitän ympärilleni yhtämittaa. :D Konkreettisemmin ajateltuna ilahdutin varmaan viimeksi työkaveria kämmekäslupauksella, kun hän on niin mahtava työtoveri.

  VastaaPoista
 10. Autoin kaveriani työhakemuksen teossa ja kaveri sai kyseisen paikan, elämässään ensimmäisen vakituisen. Joko minun avustuksella tai siitä huolimatta. :-)

  VastaaPoista
 11. Tunsin piston sydämessäni, yksi kärttyisä akka täällä ilmoittautuu arvontaan mukaan (sulla oli niin kiva stash). Arki alkoi joku aika sitten - aikaisten aamujen ja myöhäisten iltojen yhdistäminen ei onnistu enää niin kuin joskus tai sopeutuminen kestää nyt paaaaljon kauemmin. En usko, että olen tainnut vahingossakaan ilahduttaa ketään vähään aikaan. Tosin lapset ilahtuu kyllä pienestäkin joten ehkä meillä ei ole niin kauhea elokuu kuitenkaan ollut:)

  VastaaPoista
 12. Kävin pitkästä aikaa tervehtimässä isovanhempiani. Taisivat ilahtua! :)

  VastaaPoista
 13. Jaa a, kyl mä ihmisiä yritän ilahduttaa päivittäin, ainakin perheenjäseniä ja ystäviä auttamalla asioissa jos toisissakin, jos vain osaa. Mut useimmin taidan ilahduttaa kissojain rapsutuksilla, monta kertaa päivässä...

  VastaaPoista
 14. Ompelin ystävälleni yllärinä pussukan balettitossuja varten. Ystävä oli joku aika sitten maininnut tarvitsevansa sellaisen ja minulta sattui löytymään varastosta juuri sopivan väristä kangasta.

  VastaaPoista
 15. Aika usein tulee ilahdutettua lähiseudun vanhuksia pysähtymällä hetkeksi vaihtamaan muutaman sanan heidän kanssaan. Pieni koirani toimii sopivana pysäyttäjänä, että vanhukset uskaltavat lähestyä :). Kerran nostin koirani syliini että pyörätuolissa istunut mummo yltää silittää sitä, kun yritti ensin kurkotella pyörätuolista.

  VastaaPoista
 16. Leivoin pojalle pullaa eskarin aloittamisen tuskaan.

  VastaaPoista
 17. Tänään laitoin postin kuljetettavaksi bambulangasta neulotun keittiöluutun, ehkä se on jo huomenna perillä siskoni postilaatikossa. Äidille vein tuliaisina pähkinäsuklaata. Tietenkään mielessäni ei ollut, että tuosta suklaalevystä saattaisi riittää myös hieman omiin sydänsuruihin..

  VastaaPoista
 18. Luin tänään aamulla oikein monta kirjaa pikkupojalle, kun sisko vielä nukkui. Enkä edes ajatellut tekeväni mitään muuta siinä sivussa, keskittyneesti luimme vaan kirjoja:).

  VastaaPoista
 19. Saako osallistua vaikka olis sukua? ;) Eilen autoin yhtä munkkia löytämään paikan, josta voi ostaa nokkahuiluja. Ja torilla mentiin vieraiden mummojen juttuseuraksi mukavaan varjopöytään. Hyvät jutut ol. Ja saatiin vinkki puolukkapaikastakin.

  VastaaPoista
 20. Ukkokulta ilahtui kun leivoin hänelle kahvileiväksi puolukkapiirakkaa cremefraiche-kermaviilitäytteellä. Se oli sen kunniaksi kun eilen saatiin tän kesän rehunajosessiot päätökseen. Kannatti tosiaankin vähän juhlia. Jos onni suosii valitsen langan, olkoon mitä tahansa lankaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)