3/20/2013

"Jankuttajamuija!"

Vietin eilisen päivän työpaikkani hq:ssa; outoa kun normaalin kolmenvartin työmatkan sijaan, matkoihin kuluikin vain kahdeksan minuuttia. Siinähän oli päivällä pituutta monin verroin normaalia enemmän! 



Tiistai-illat on pyhitetty liikunnalle. Se on oikeastaan yks niistä harvoista kodin ulkopuolisista harrastuksista; ollut sitä jo pitkään ja pidän edelleen kynsin ja hampain siitä vuorosta kiinni. Tuijotan tätä näkymää joka tiistai tunnin verran, musiikki huutaa ja tulee hiki ja hyvä mieli. Maailman ihanin Jenni jaksaa ajaa joka tiistai kylälle vetämään tunnin tanssisetin, aivan ylikivaa. Ja tuo näkymä - ei ole peilisaleja eikä hienoja studioita vaan vanhan seuratalon sali, jossa lavaa koristaa tunnelmallinen järvimaisema. Kylsevaao!



o_O - täähän näyttää ihan pöllön naamalta!


Huivi on muutamaa riviä vaille valmis, mutta yksi aika iso mutta tässä on. Olen todella huono purkamaan töitä vaan sävellän mielelläni mahdollisen virheen jälkeen omiani, että pääsen työssä eteenpäin. Tuollaisia reikärivejä on huivissa kolme ja suurinpiirtein keskellä keskimmäistä riviä tajusin, että oon reiät tehnyt tavallaan ihan väärin. Langankierrot piti neuloa normaalisti suoraan, eikä kiertäen, niinkuin minä tein. Tässä siis työn virhe kaikille teille tiedoksi, niin voitte syynätä kun näette tän mun päällä. Puolitoista kerrosta on liian pieniä reikiä ja sen jälkeen kaikki kohdallaan!

Tällä hetkellä yhden kerroksen neulomiseen menee n. 20minuuttia, tässähän on siis aikaa vielä yhdelle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)