4/14/2013

Hyvää vappua!

Vappu on juhlista turhin ja ajattelinkin hoitaa sen pois alta jo näin etukäteen. Torvia on soitettu ja lasejakin jo kilistelty, niin eikös se sitten riitä. Taidon ja käsityön viikko huipentuu johonkin, jonka mää oon oikeesti aloittanut ja lopettanut tällä viikolla. Isompi pieni toivoi pipoa, mutta koska en ollut etukäteen varma käytettävänä olevasta neulonta-ajasta, niin tein jotain vielä kompaktimpaa.

Mikä mä oon, oonko mä mikään? 

Sanooko mitään , näyttääkö tutulta? Nappejakin pääsin tutkimaan ja silittelemään tän työn edetessä ja puikkojen lisäksi sain käyttää myös virkkuukoukkua. Idea tähän turhakkeeseen löysin jostakin blogista, johon ajauduin Ravelryn kautta. Oi onneksi Ravelry merkkaa ylös yli kahden viikon ajalta historian, josta näkyy kaikki ohjeet, jotka olen avannut! Tämän reitin kautta pystyin palaamaan blogiinkin, joka siis oli tämä. :)

Ei edustavin otos.

Lasinpitelijä - se se on. Eikö sulla oo koskaan ollut semmosta oloa, että kiva jos tän lasin sais pois käsistä niin vois tehdä niillä käsillä jotain muuta? Kyl mulla vaan on ja mietin, että jos vaikka vappubrunssilla joku haluais vaikka neuloa samaan aikaan, niin tähänhän sen simamukin vois sitten sujauttaa. Kuvaaminen oli hankalaa, koska avustajani olivat joko liian vaikeita saada liikkeelle tai sitten jos he mukaan lähtivät, oli vauhtia heti jokseenkin liikaa. 

Mehua mehua!

Lahjonnan voima on vahva ja tämä saatiin aikaan. :) Lasinpitelijä on neulottu Menita Silk Dreamista (silkki-merinovillaa) ja napit on etsitty kirppislöytönappipurkista. Ohjetta noudatin jokseenkin tarkkaan, mutta nyörin virkkasin i-cordin neulomisen sijaan. Kerralla  valmista, nopea työ.


Tällä viestillä herättiin tänään

Olipa se blogiviikko! Neulonta-aikaa löytyi eiliseltä onneksi vielä sen verran, että sain sen harmaan neuletakin valmiiksi ja napitkin valittua. Takki kuivuu ja pingottuu yläkerran pomppupatjalla ja vaati pientä suostuttelua saada laittaa takki siihen. Patja peittää jokseenkin koko yläkerran aulan lattian ja on aktiivikäytössä päivittäin. Sain kirjallisena lupauksen siitä, että takki saa olla rauhassa.

"Pidetään teekutsut, ei hypitä." Allekirjoitettuna.

Ensi viikolla palataan, mutta annan ideoiden muhia jokusen päivän ja keskityn itse tekemiseen raportoinnin sijaan. Kiitos kun olette klikkailleet - täällä kääntyy tänään sivu varmastikin jo 3000. kerran! 

Kiitos.

6 kommenttia:

  1. Tuollaista mulla ei ookaan vielä ;) Vapun jälkeen sitä voisi käyttää vaikka lankakerän pidikkeenä, et vois kävellessäänkin kutoa kuten mummoni aikoinaan!

    VastaaPoista
  2. Eipä ole tullut mieleen, että tällaista voisi tarvita. Mutta nyt kun miettii asiaa tarkemmin, niin olishan sille käyttöä:)

    VastaaPoista
  3. Siis todellakin tarpeellinen!! Ja mulle tuli heti myös mieleen vappubrunssista se, että näpit on yleensä sillon vähän kohmeat kylmää juomaa pidellessä, tuohan toimii myös eristeenä :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)