4/30/2013

Sendungsverfolgung gestartet

Voi harmia ja murhetta kun alkukuusta tilaamani Saksanmaan langat eivät alkaneet ilmoitella itsestään. Koska en ole hätäistä tyyppiä (....), odottelin ihan reilun viikon normaaliajan yli ennen kuin aloin pakettini perään kysellä. Ravelryssa ilmaisin huoleni saapumattomasta paketista ja löysin kohtalotoverinkin sieltä. Merkit näyttivät siltä, että pakettimme oli postitettu Suomen sijasta suoraan Jenkkeihin. Joo, kyllä mustakin mein osoite ihan kansainväliseltä vaikuttaa! Seurantakoodikin sanoi, että "will be forwarded to the US."

Nuoret hiiret syö babyporkkanaa Mont Blancilla?


Jonottelin lähikaupassa tänään simapullon kanssa ja postitäti vilkutti valkoista kuplamuovipussukkaa. Näytin lähinnä hölmistyneeltä koska n. tunti tästä olin saanut Wollmeiselta viestin, että kyllä - pakettia etsitään nyt Jenkeistä. Hahaa, ja ne olikin väärässä! Paketti oli tullut kiertoteitä pitkin jo tänne ja pääsin aloittamaan vapun aivan kohtalaisissa tunnelmissa. Aivan mahtavaa. :)
Pussukasta löytyi neljä pötkylää. Kaikki olivat Purea, 100% merinoa. Harmaita Maus jungeja oli kaksi ja näiden kavereina yksi Mont Blanc ja Möhrchen. Luulin napsauttaneeni hutiostoksen Mont Blancin suhteen mutta ei! Tuo on jotain jäätävän hienoa. :) Väri on samalla harmaa ja haaleanturkoosi, mutta kuitenkin niin sinertävä ja mahtavan jäinen väri. Eloisakin kuin mikä. Maus jung on perushyväharmaa ja Möhrchen nimensä mukaisesti porkkananoranssi.


Ja mitä näistä tehtäis?

Wollmeisen tilaukset on pakattu aina näihin nätteihin paperipusseihin. Oon säästellyt pusseja, mikä ei varsinaisesti liene mikään yllätys, mutta tavallaan näille varmaan tarvis joku käyttötarkoituskin keksiä. Ehkä ens jouluna mää muistan nää taas, yritän ainakin. 


Perlmuster kuulostaa ihan siltä miltä näyttää.

Pussiin on painettu englanti-saksa -neulesanastoa ja hetkeäkään en epäile, etteikö näitten avulla melkein selviäis työstä kuin työstä. Saksaksi neuloessa voi ehkä vaan iskeä liika aggressiivisuus päälle, jawohl! Mulle ehkä olis hyväksi, niin vois tosta käsialasta tulla vähän tiiviimpää ja tiukempaa.


Semivirallinen...

..ja räikeämpää.


Järjestelin pötkylät samantien laatikkoon ja en voinut olla testaamatta muutamaa väriyhdistelmää. Sinisen ja oranssin liitto on tuntunut viime aikoina kovinkin pirteältä ja reippaalta. Jostain syystä valkoisen liittäminen tähän tuo mieleen jonkun joukkueurheilun, mutta ei tämäkään mielleyhtymä haittaa. Ylemmässä kuvassa keskimmäinen sävy on Admiral ja alemmassa Blue Curacao.
Sen lisäksi, että oli hyvä lankapäivä, niin postilaatikosta löytyi myös tätiltä tullut yllätys. Kiitos L. <3 Tän knit.wear. -lehden ohjeet on poikkeuksellisen paljon mun mieleen! Ohjeita ei saa ostettua erikseen mistään kautta ja se tekee niistä jotenkin vielä haluttavampia. Oioi, niin kivaa.
Tässä numerossa oli tää neuletakki, joka pienessä vinoudessaan on aika kiva. Takana on vielä joustinneuleosuus vyötäröllä; tekee tästä vielä istuvamman. Työjonossa on, mutta ei kovin korkeella, koska tällä hetkellä pitkäjänteisyyteni ei kanna näin suuriin töihin. Malli on Cecily Glowik Macdonaldin suunnittelema ja siltä naiselta löytyy myös vaikka miten paljon kivoja malleja!


Keltainen ja harmaa! Toimii!

Kesä aiheuttaa (toivottavasti) sen, että villaiset neuleet ovat toisinaan liian lämpimiä. Die Cut Vest olis aivan kesäpukine ja vielä pellavalangasta neulottuna. Malli neulotaan sivuttain ja olkasaumat ommellaan/päätellään lopuksi yhteen. Tähän riittäis kiinnostus, mutta pellavalanka näin äkkiseltään sitten taas ei houkuta ollenkaan. Ehkä pitäs kokeilla omia rajojaan ja neuloa muutakin kuin villaa välillä. Kyllä toi malli näyttää kumminkin vähän laskeutuvalta, että ehkä ohut villalankakin voisi toimia..hmm, vois vaikka aktiivisesti vähän tätä alkaa miettiä.
I-cordin neulominen pidemmän päälle on melko työlästä ja näinpä eräs lähipiirin jäsen hankkikin jo neulemyllyn tähän tarkoitukseen. Pääsin koeveivaamaan sitä ja on tossa nyt ainakin kaulakorun alku jo. Mutta et noin monta yhdessä..emmääehkäkumminkaan.

Vappujutut tulikin hoidettua jo aiemmin, joten tyydyn toivottamaan hyvää huomista vapaapäivää kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)