4/26/2013

Näissä kaduissa ei ole kohta mitään iloista

Hei kevät, me ollaan täällä, voisit tuoda jo sitä lämpöäs tännekin! Toisinaan paistaakin, mutta on tääkin päivä ollut kyllä pientä taistelua kevätfiiliksen kanssa. Kylmä ja kaikkee! Eilen pärähti viesti, että uusi neuleohje olisi taas ilmestynyt ja pitihän se sitten käydä heti käydä napsauttamassa. Neulonta-aikaa uusille töille ei luonnollisestikaan ole,mutta voihan sitä silti suunnitella ja haaveilla ja miettiä...


..tätä mä niinku ekaks mietin...

Master of raitahuivit eli Veera Välimäki on julkaissut taas uuden ainaoikein-raitahuivin eli onhan se nyt aivan pakko tää laittaa puikoille! Kuva näyttää siltä, että tässä olis intarsiaa, mutta ei; kyllä kaikki vaihdot ja raidat on saatu aikaan lyhennetyillä kerroksilla. Sormet ihan syyhyää päästä tähän käsiksi! Heti kun mallin näin, mulla oli ajatus tietystä väriyhdistelmästä. Harmaa ja sininen lanka ovat viime syksyn Suuresta Suomalaisesta Neulekerhosta, jonka Villavyyhti järjesti. Langoille tarkoitettu malli oli sekin Veeran malli Life on Sundays ja se on lanitium ex machinan bfl-villa/silkki-sekoitetta, kiiltävää superpreemiumluksusta. :) Kullankeltainen lanka on Zeldan värjäämää silkkivillaa. Näistä tulisi laskeutuva ja materiaalin puolesta vähän juhlallinenkin huivi. ..sit mä muistin nää langat ja etsin ne...

Happy Streetin mallikappale on neulottu näistä langoista. Värit ovat mulle ehkä liian maanläheiset ja rauhalliset, mutta ehkä semmonenkin huivi pitäs olla? Tää lanka on oikein mukavaa neuloa, tiedän että prosessina nauttisin ehkä eniten näistä! Kuvausassistentin tyllihame on tässä myös mukana, sormet olivat niin banaanissa, että veikkaan langoissakin sitä banskua jo olevan.


..ja etsiessäni edellisiä, löysin myös nämä!

Viime aikoina olen kaivannut jotain ärtsyn limenvihreää vierelleni. Ehkä se on tämä joka tuutista pursuava neonoksennus, jolle pitää ehkä joku pikkusormi jossain vaiheessa antaa. Haaleantipunkeltaiset housut mulla jo on, että ehkä tässä sillä tiellä ollaan. Neonpinkkiä asustetta kohti kovaa vauhtia! Mallikappaleen huivissa on aivan mahtava fluoripinkkisävy, jonka harmaa kyllä hienosti rauhoittaa. Kuvan langat ovat The Plucky Knitterin Plucky Feetiä joka on merino/nylon 90/10 sekoitetta. Sävyjen nimet ovat alhaalta ylöspäin Yellow Submarine, Are you Joe Banks? ja Big Sky. 


Kestoserpentiini!

Tuliko sulle uusi Pirkka? Eiks ollukkin ihan hiukan paksummaksi ja kivammaksi muuttunut se paperi? Se on ollut sitä ihan ohuenohutta mainospaperia, mut eiks nyt ollu joku muutos..vai kuvittelenko mää vain? Niksipirkka on tietty suosikkiosio, mutta nyt tämä paperimassan tekeminen "käytetyistä" serpentiineistä kuulosti sen verran kivalta, että nappasin idean talteen. Paperimassalle en ihan heti käyttötarkoitusta keksinyt, mutta eikös sitä vois vaikka kanaverkkoa dipata siihen massaan, jollen muuta keksi? Ideoita? Ja kestoserpentiini, sekin kuulostaa aika kivalta!

Bloggerin kommentoinnissa saattaa olla jotain häikkää, käyttäjäkokemuksina huomattua. Pahoittelen jos joku on yrittänyt kommentoida (niinhän mä toivon), mutta luulen, että (mahdollinen) ongelma ei ole nyt minusta kiinni.

Mukavaa viikonloppua! Mä lupaan nyt hetken pysyä pois langoilta, ohjelmantäyteistä aikaa!

5 kommenttia:

 1. Väriä pitää olla, eli toi keskimmäinen on ihan nou nou.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, keskimmäinen on ihan nounou jos itselle neuloo!

   Poista
 2. Mä olen tämän päivän pyöritellyt ihan samaa "ongelmaa". Eli pakkohan tuo huivi on neuloa! Lankaa on koti pullollaan, mutta ei mitään niin ihanaa, kuin tämä huivi vaatisi. Silti en taida antaa periksi halulle ostaa uutta, vaan väännän jotain suht kivaa näistä eripari keristä. Toivottavasti lopputulos ei oo pettymys tai pitää neuloa koko homma uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika - on niin liki etten napauta jotain kirkasta tätä työtä varten! Pysytään hei tiukkoina ja neulotaan varastosta, eiks je?!

   Poista
  2. Jotenkin tuo neon tai joku kirkas houkuttelis, mutta kai tätä vois pitää muutaman kauden pidempäänkin.. Pari tylsää ? harmaata olis varastossa mutta sen kaveriksi pitäis valita joku oikea värikin. Varastolangoista lähtee kuitenkin:)

   Poista

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)