4/03/2013

Kirppiksellä kerran

Viime lauantain kirppiskierroksen purkkilöytöjä mun oli tarkoitus esitellä, mutta en voi olla jakamatta näitä muutamaa kuvia. Sen lisäksi, että yritän pongailla yhtä sun toista mukavaa aarretta, niin jaksan kyllä lukea hintalappujakin muuten vaan. Joukosta voi löytyä todellisia helmiä. Suomen kieli on värikästä ja monipuolista ja piristävää! Pahoittelen jo etukäteen, että jos tähän osui vaikka jonkun tutun(tutuntutun) tuotteita, mutta oikeasti mää olin näistä kaikista vain kovin iloinen ja haluan jakaa niitä hymyjä nyt teille!

Ihme kun ei Ruåttista
Keittiövaakakokoelmani on jo aivan riittävän suuri ja tällainen punainen, samanlainen EKS-vaaka sieltä jo löytyy. Viimisen päälle retrot vaa'at on kyllä kivoja! Tämä jäi hyllyyn, liian kallis. :) 

Emmää kyl ny viitti.

Kyllä tää kyltti kertoo, että ollaan jossain Karhukaupungin liepeillä. Penko täst ny sit hei. Katotiäksää. Lapset olisivat tarroista olleet varmasti kovin innoissaan ja olisi sieltä tuttujakin kuvioita löytynyt, mutta jätin nämä automerkkitarrat penkomatta.


Muut tuotteet -50%

Kaipa tämmöisillekin tarjouksille on ottajansa. Ei siitä sen enempää. Tää olisi ollut normaalimpi kirppismainos, jos tässä olisi lukenut esim. "DC AITO LAUKU."


Niinhän sä luulet!


En ole eläinihminen. Meillä ei ole ikinä ollut kotonakotona tai kotona lemmikkiä - tai no, kanipupunen oli joskus tunnin verran; tuli punaisessa pyykkiämpärissä ja lähti samantien takaisin. (Korjaus! Oli meillä fasaaneja! Maija ja Pekka! Oikein aitauksessa, mutta ei niitä kai lemmikeiksi tavallaan lasketa? Mikä sen kolmannen nimi oli? Kalle?) Koiralle leipominen..no, olisin mää tästä hyvän lahjan keksinyt vaikka kelle! Mutta siis ne ostokset:


Parasta ennen 24 AUG 85
Isoja peltipurkkeja löytää aika usein, mutta harvemmin ne on näin kivoja. Vanha keksipurkki saanee sisälleen ompelutarvikkeita. Tämä ei oikeasti ollut mikään antiikkinen, mutta on 80-luku mulle aivan riittävän vanhaa. Viimisen päälle retro! Hinta taisi olla 0,50e. Tai jotain aika vähän kuitenkin.


..ja sydämei.
Omppui..

Vasemmanpuoleinen omppupurkki oli tuhlausta. Kahdeksan euroa! Hui, aivan ylihintainen ostos, mutta joka pennin arvoinen. Kierrokselta löysin toisenkin vanhan keittiövaa'an ja arvoin kyllä hetken, että kumpi lähtee kotiin. Sydänpurkki hyllyssä oli jo ennestään ja se kaipasi samantyylistä kaveria itselleen. Omppupurkki on muodoiltaan vähän pyöreämpi kun taas sydänpurkissa on suorat ja kulmikkaat linjat, mutta yhtä kaikki - sympaattisiahan nämä molemmat ovat. It's a match ja kassan kautta. Näille en vielä sisältöä ole keksinyt, mutta nää saattais löytää paikkansa vaikka keittiöstä. 

Pyydetty kuva pääsiäisruohoista ja sen nykystatuksesta on jo otettu ja odottaa julkaisua. Se on sitten varmaan huomenna. Mukavaa päivää ja toivottavasti kirppiskierros viihdytti myös teitä. :)3 kommenttia:

Kiitos kun jätit merkin itsestäsi. :)